En lugn dag

Idag har det varit en lugn dag. Jag kände mig krasslig och bestämde mig för att ha en riktig hemmadag och istället ladda inför morgondagens sista Mamma Bootcamp och kurs i HLR på Medfit.

IMG_2816

 

 

För att på riktigt slappna av och ladda lite gjorde jag en djuprengöring av mitt ansikte och passade på att ta hand om mina naglar – fake it till you make it liksom och helt plötsligt mådde jag lite bättre!

 

 

 

Sen ringde min vän Emilia och bestämde sig för att göra mig sällskap så hon och sonen Emil kom förbi för sushi-lunch och lite jobb med vår Facebook plattform ”Starkare Mamma”. Vi planerade för höstens event och spelade in några videos som ni kommer att kunna se, bl.a till #måndagsutmaningen som blir ”Cha-Cha Slide Plank Challenge” – väl värt att se när den släpps!

IMG_2830

Nu på kvällen har jag knåpat ihop sista Mamma Bootcamp-passet som kommer att ha en stor del pulshöjande del, exempelvis kommer vi ta reda på hur många olika sätt en kan ta sig uppför en backe! Körde ett liknande pass förra veckan som de tyckte var superkul!

IMG_2818

Som sagt, en lugn dag enligt mig!

Kvällens citat står bonusdottern Alva för när jag skrek att ”jag & pappa ska bara ta en sväng till sopsorteringen!”

”Vad kul att du och pappa verkligen hittat er pargrej så ni fortfarande kan hålla kärleken vid liv – det är viktigt” – Alva, 16år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s