Avslutning, HLR & Miniplask

Helgen (och ledigheten) har bara sprungit iväg och imorgon börjar jag äntligen skolan igen efter 3 månaders sommarlov! Jag ser verkligen fram emot att köra igång igen och få rutiner på plats; träning, vem som lagar mat, vem som hämtar på förskolan osv. Varannan vecka är vi fler som kan dela på ansvaren och det är så bra att stora tjejerna är med och hjälper till!

I fredags var det som sagt avslutning för mina starka mammor i Mamma Bootcamp!Det blev ett tuffare cirkelträningspass som avslutades i backen med flås.
Ibland händer det att ett barn blir ledset så då försöker jag alltid rycka in så mamma kan fortsätta träna och fokusera på det hon kom dit för att göra, något dom jag själv uppskattade så otroligt mycket när jag själv startade igång efter förlossningen.

Direkt efter träningen tog jag mig ut till Flemingsberg och företaget Medfit för kurs i HLR. Jag körde tillsammans med min HLR kollega Annika eftersom de var så många, 45 personer. Vanligtvis så kör jag mina kurser hemma, men några gånger per år åker jag iväg och kör för företag vilket är så roligt!

IMG_2866

Lördagen blev bara lugn hemma tillsammans med Staffan och tjejerna ❤

Idag hade vi något väldigt roligt på schemat, nämligen Miniplask för Freja! Då jag fortfarande inte känner mig helt kry ställde Alva upp och följde med.
Vi går på Feelgood Grev Turegatans Miniplask och tycker det är så bra! Det är även där jag själv haft mina grupper och som jag hoppar in som vikarie ibland.
Idag har de sjungit, bubblat, simmat med ringar, samlat bollar och gjort en massa skoj!

Processed with VSCO with c1 preset

Nu är det bara att försöka ställa om sig till student igen; hej då snygga sommarväskan och hej ergonomiska skolryggsäck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s