Jag blev överraskad med en BABYSHOWER!

Förra torsdagen åkte Staffan och två stora tjejer till London för lite egentid på lovet innan bebis kommer, vilket med andra ord betydde att jag var ensam hemma utan någon med körkort ifall bebis bestämt sig för att komma tidigare. Jag ringde min mamma och lillasyster och bad dem komma över så de skulle sova här från fredag-söndag, supermysigt! Jag ville komma igång med lite bebisförberedelser; packa BB-väskan, skriva förlossningsbrev, hämta ner babyskyddet från vinden osv.

Första natten bjöd Freja på en kräkfest, så när lördagsmorgonen kom var både jag och mamma ganska trötta efter två sängklädesbyten, duschar och toalettsanering. Som tur var var tvättstugan ledig den morgonen så vi kunde tvätta ur allt.

Vi hade dagen innan pratat om att spendera förmiddagen i parken och min lillasyster erbjöd sig att ta både tvätt och städa hela lägenheten medan jag, mamma och Freja gick ut – med andra ord ett erbjudande man inte säger nej till!

Vi gick ut, hade en fin stund i parken och kom tillbaka ca 2h senare och när jag kommer in i lägenheten möts jag av hela tjejgänget som skriker SURPRISE!

Jag blev totalt överraskad och hade verkligen ingen aning om att de planerat detta! Visst hade jag önskat mig en Babyshower, precis som med Freja, men jag trodde verkligen inte att jag skulle få någon.

Vi startade med en fantastisk brunch – bara titta!


Under brunchen delade vi med oss av våra förlossningsberättelser, olikheterna mellan graviditeterna, vad en önskar att en visste som nybliven mamma osv. Så härliga samtal i precis rätt forum! Därefter fortsatte vi med olika aktiviteter, bl.a pricka ägget och fylla i ett gissningsformulär om bebisen =)

Direkt efteråt åkte alla kläder av och jag fick göra en gipsmage! Jag gjorde en med Freja också vilken är en av mina käraste ägodelar från graviditeten med henne ❤
Kan varmt rekommendera andra gravida att göra samma sak!

IMG_1204

Frejas mage är idag en lampa

IMG_1205

Jag fick också en vacker magmålning ❤

IMG_1151

Och en massa presenter!

Men det härligaste av allt var ändå att ha alla mina fina vänner på en och samma plats samtidigt! Det blev en oförglömlig dag och jag är så tacksam över att ha dessa människor i mitt liv ❤

Nu längtar jag, om möjligt, ännu mer tills bebis är här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s