En härlig frukost!

I torsdags var jag på ett superhärligt event med NatureNes barnmat och Ebba Kleberg von Sydow. En härlig frukost med bebisar, barnmat och mammor i fokus!
Frukosten hölls på Bee Urban högst upp på Garnisonens tak, med plats för bikupor, odlingar, växthus mm – väl värt ett besök i sommar när det blomstrar som mest.

Vi satt i deras mysiga uterum och det var så fint dukat, från personligt handmålade placeringskort till den härligt färgglada frukosten.

 

 

Frukosten startade med en fin introduktion av Ebba och därefter följde samtal med Josefin som är produktionsansvarig och barnsjuksköterskan Åsa. Jag blev så imponerad av deras ekologiska barnmatssatsning – vilket jobb det ligger bakom från urval till produktion och återvinning!Visste du förresten att endast 2% av all världens råvaror uppfyller kraven för Babys Organic – bra för både ditt barn och naturen! När bebis väl är född känns NaturNes som det självklara valet!

Innan vi gick hem fick vi också med oss en superfin goodiebag i form av specialgjord väska från Tote Stories broderat med vårt namn med en massa fina grejer i.

En sån härlig start på morgonen! Inte bara har jag lärt mig en massa om barnmat, utan också fått träffa flera inspirerande mammor – bästa kombon!

Tack Ebba och NaturNes Sverige för ett superbra event!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s