Höstpremiär Aktiv Barnvagnspromenad

Nu på måndag är det premiär för Aktiv Barnvagnspromenad! Nytt för promenaderna är att de kommer att vara sponsrade, något jag inte testat tidigare. Det betyder att det kommer att hända något innan, under eller efter promenaderna som kommer ge er som följer med mer bonus än träningen!

Först ut är Annika Larsen, Holistic Mama! Annika är holistisk coach och mamma till fyra, och efter att ha varit i småbarnsåren i 10 år har hon lärt sig vikten av att prioritera sig själv för att orka med allt som hör livet till med små (eller stora) barn.

IMG_4842

Det kommer att bli som en miniworkshop baserad på hennes framgångsrika Mammacirklar som hon bl.a haft på PT:n Pischa Strindstedts gym Wörkout.

IMG_4843.jpg

Annika själv beskriver det såhär: ”Vi kommer att skriva, reflektera och dela med oss. Alla fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp, din magkänsla och ditt hjärta. Det blir tid att fokusera på dig själv en stund. Tid för dig. För att du är värd det. Du är också värd att må bra <3”

Vill du läsa mer om Annika och hennes Mammacirklar kan du besöka både hennes hemsida och Instagram, men bäst gör du i att komma på måndagens Aktiva Barnvagnspromenad då jag vet att hon även kommer att bjuda på fika och ett fint erbjudande till alla barnvagnsdragare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s