Vad händer under en Aktiv Barnvagnspromenad?

Mina måndagar börjar alltid med att jag packar vagnen med allt som kan tänkas behövas, såsom vattenflaska, solglasögon, filt och något att äta efteråt. Träningsklädd går jag ner till mötesplatsen Strandvägen/Djurgårdsbron och då är jag ALLTID nervös över om det överhuvudtaget kommer att komma någon!
Sällan har jag varit helt ensam och är det så att vi är riktigt många så skickar jag in dem till “skogen”, dungen som finns direkt efter Kungliga Motorbåtsklubben. Där samlas vi innan vi går iväg för lite information om ex vad vi ska göra och om det är något särskilt en ska tänka på just idag.

Strax efter klockan 10 sätter vi igång och beger oss mot första träningsstoppet som brukar vara runt Sjöhistoriska museet. Vi fortsätter sedan promenaden mot Djurgårdsbrunn där vi korsar bron och byter sida för vandring mot sista stoppet som är i höjd med cafét Systrarna Helins. När vi sedan kommit dit har vi gått ca5km och hunnit med 6 träningsstationer som varvats med både styrke- & konditionsövningar.

När promenaden slutat stannar vi som vill kvar för picknick och häng, något som de flesta brukar göra, där vi pratar om allt mellan himmel och jord. Tanken med Aktiv Barnvagnspromenad är att det ska vara lättillgängligt, kostnadsfritt, bidra till rörelseglädje och att alla ska kunna delta oavsett träningsnivå!

Jag hoppas att detta inlägg gjort dig tillräckligt nyfiken och att vi kommer att ses – vi kör varje måndag kl. 10!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s