Aktiv Barnvagnspromenad + Rituals

Nu på måndag blir det ett event innan Aktiv Barnvagnspromenad – nämligen en exklusiv frukost på Rituals!

Vi kommer att bli bjudna på en hälsofrukost, få hjälp och tips med hur man på bästa sätt får till en fräsch ansikts-quick fix – redo för mammalivet, samt en personlig hudvårdskonsultation med deras Skincare-expert. Alla inbjudna kommer att få en exklusiv goodiebag samt tillgång till ett fint erbjudande! Vidare så kommer alla som handlar för minst 400kr att få sin favorit-kroppsprodukt som gåva – så härligt!

När platserna till eventet släpptes efter måndagens barnvagnspromenad tog det 4 minuter (!) innan det blev fullt! Vill du ställa dig i vår reservlista går det bra att maila mig på kontakt@bonusmammans.com – märk mailet ”Rituals”.

Jag ser så mycket fram emot detta!

Image-5.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s